Grossvenediger Gletsjer Huttentour

Duration

5 Days 4 Nights

Country

Nepal

Maximum Traveller

Min Pax

Grossvenediger Gletsjer Huttentour

De Gletsjer, voor mij (bergwandelgids Nicky) is dit echt een magische wereld. En daarom neem ik je in deze reis mee naar de top van de Grossvenediger, een 3.666 meter hoge berg die enkel te bereiken is over een prachtige gletsjer. Tijdens de tocht over de Gletsjer is er ook een extra berggids aanwezig die van alles verteld over deze prachtige bergtop.

De Grossvenediger staat bekend om zijn indrukwekkende natuurlijke schoonheid en dat het een van de makkelijkste gletsjer touren is in de Alpen. Je hoeft dus nog geen klimervaring op te hebben gedaan om deel te nemen aan deze reis. Een goede conditie is wel een vereiste. Het uitzicht vanaf de top is adembenemend en geeft je het gevoel alsof je op de top van de wereld staat. De gletsjer die je tijdens deze tocht oversteekt, biedt een unieke ervaring en laat je een andere kant het ruige landschap van de bergen zien.

Tijdens onze tocht over de gletsjer zul je versteld staan van de majestueuze ijsformaties en het geluid van krakend ijs onder je voeten. Het is een unieke ervaring die je nog lang zal bijblijven. Met mijn kennis en ervaring als bergwandelgids en de kennis en ervaring van de extra berggids op de topdag streef ik ernaar om jou een onvergetelijke reiservaring te bieden.

Dus als je klaar bent voor een avontuurlijke reis naar de top van de Grossvenediger, waarbij je over een prachtige gletsjer wandelt en meer leert over deze schitterende bergtop, dan nodig ik je graag uit om met mij mee te gaan. De reis is een spectaculaire tocht in Oostenrijk en biedt een hoog-alpiene ervaring. Het is een uitdaging voor sportieve bergwandelaars die echt iets speciaals willen beleven. De tocht duurt 5 dagen en 1 dag staat dus in het teken van de beklimming van de Grossvenediger. De andere dagen bereid ik je voor op deze prachtige beklimming.

 

Voorwaarden:

  • Om deel te nemen aan deze reis is ervaring met bergwandelen vereist.
  • Het is van belang dat je in goede conditie bent en geen last hebt van hoogtevrees.
  • Tijdens dagtochten kan het voorkomen dat we tot wel 8 uur achter elkaar lopen, vooral op de dag dat we de Großvenediger beklimmen.
  • De wandelpaden kunnen smal zijn en er kunnen momenten zijn waarop we gezekerde passages tegenkomen.
  • Verwacht hoogteverschillen van zo’n 1000 meter, zowel stijgend als dalend.

Reis in het kort

Reis in het kort

Tijdens deze reis neem ik je mee naar de top van de Grossvenediger, een 3.666 meter hoge berg die enkel te bereiken is over een prachtige gletsjer. De tocht duurt 5 dagen en 1 dag staat in het teken van de beklimming van de Grossvenediger. De andere dagen bereid ik je voor op deze prachtige beklimming.

Zwaarte tocht

Reisplan

Incl/Excl

FAQ

Foto's

Selecteer de datum

from €925.00

  • Aug 08
  • Beschikbaar voor boeking
  • Enkel beschikbaar ter aanvraag
  • Niet beschikbaar
Guest
€925.00 €925.00 Per Guest
Total Price€0.00

View Privacy Policy
View Terms & Conditions