Sneeuwschoen wandel avontuur 2024

Duration

4 Days 3 Nights

Country

Austria

Maximum Traveller

10

Min Pax

1

Sneeuwschoen wandel avontuur 2024

Je gelooft pas wat voor winteravontuur je in Oostenrijk te wachten staat als je het zelf meemaakt. Zie jezelf omringd door schilderachtige besneeuwde bergen die zich uitstrekken zover het oog reikt. Voeg sneeuwschoenen toe aan je outfit en je bent klaar voor de ultieme winterwandelervaring. Terwijl je door de serene witte bergen en sneeuwvlaktes trekt, is het onmogelijk om de adrenaline niet door je aderen te voelen stromen. De indrukwekkende landschappen die je tegenkomt zullen je de adem benemen. En met elke stap die je zet, heb je het gevoel dat je nieuw terrein verovert. Dus waar wacht je nog op? Bereid je voor op een onvergetelijke sneeuwschoen wandelvakantie in Oostenrijk die de ervaring van je leven belooft te worden.

YouTube player

Winter wonderland avontuur

Zie je jezelf al tussen die besneeuwde bergtoppen staan? Het is een magisch gevoel. Elke dag nemen we de lift omhoog, de bergen in. Na enkele minuten lopen zijn we helemaal weg van de skipistes en wanen we ons in het ongerepte winterse sneeuwlandschap. Wanneer de sneeuw te diep wordt, trekken we onze sneeuwschoenen aan. Deze ontvang je van ons. Sneeuwschoenen zijn speciale plateaus die je onder je schoenen kunt bevestigen, waardoor je niet wegzakt in de sneeuw. Op deze manier kun je op plekken komen die normaal niet te bereiken zijn. Geniet van de winterse wandelingen en uitzichten waar je u tegen zegt.  

Waar slapen we? 

We slapen in een simpele berghut waarbij je slaapt op een meerpersoons kamer

Jouw gidsen

Deze sneeuwwandelvakantie wordt begeleid door Nicky (bergwandelgids) & Stefan (Ski-instructeur met Alpinkurs). Ga je mee op reis, dan schrijf je je in voor één groot avontuur met twee jonge, enthousiaste gidsen. Wij delen graag onze passie en liefde voor de bergen, zodat we samen met jou kunnen genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft.

 

Kom met het openbaar vervoer!

Deze trip vind plaats in de buurt van Innsbruck. Je kunt dus zowel met de trein als met het vliegtuig richting Innsbruck komen. Er boeken ook vaak mensen alleen.

Reisplan

Reisplan

  • Dag 1

  • Dag 2 t/m 4

  • Dag 5

Zwaarte tocht

Incl/Excl

FAQ

Foto's

Selecteer de datum

from €745.00

  • Mar 21
  • Beschikbaar voor boeking
  • Enkel beschikbaar ter aanvraag
  • Niet beschikbaar
Per persoon
€745.00 €745.00 Per Per persoon
  • Free
Total Price€745.00

View Privacy Policy
View Terms & Conditions