Tocht test 2025

De hike start in de hiking capital of the world: Innsbruck! We nemen als eerste de trein naar Scharnitz en vanaf daar worden we opgepikt met de taxi om te worden afgezet op een alm waar ons prachtige avontuur begint. De eerste dag staat er al een geheime waterval op het programma in het prachtige Karwendelgebergte.  Het Karwendelgebergte is het gebergte ten zuiden van Munchen en ten noorden van Innsbruck. Je vindt er steile kalkbergen en weelderige, groene valleien. De Karwendel is ongetwijfeld één van de mooiste bergwandelgebieden van Oostenrijk. De wildheid, de diepe insnijdingen en de uitzonderlijk steile noordhellingen geven je echt een into the wild gevoel en laten zeker een diepe indruk achter! De Karwendel wordt vaak vergeleken met de Italiaanse Dolomieten maar dan de rustigere versie van de Italiaanse Dolomieten! Ben jij er klaar voor op dit prachtige gebied te gaan verkennen?

Toggle Content

Stel je voor: dagenlang dwalen door adembenemende berglandschappen, geleid door een ervaren vrouwelijke bergwandelgids die je de geheimen van de bergen toevertrouwt. Onze huttentochten zijn een epische reis vol avontuur, waarbij je niet alleen wandelt, maar ook leert over de bergen, navigatievaardigheden aanscherpt en de krachten van de natuur ontdekt. Het is de ultieme voorbereiding om zelf de bergen te verkennen!

Beeld je in: eenvoudige berghutten die fungeren als je thuis weg van huis. ‘s Avonds geniet je van heerlijke maaltijden met een driegangenmenu en ‘s ochtends word je verwend met een stevig ontbijt, alles met uitzicht op majestueuze bergtoppen. Soms is er zelfs een verfrissende douche beschikbaar, maar wees voorbereid op het ultieme gevoel van wildernis!

Avonturiers, verenigt u! We bieden plaats aan maximaal 9 deelnemers, zodat iedereen de volledige bergervaring kan beleven. Maar als het minimum van 5 niet wordt bereikt, vrees niet! We laten je ruim 6 weken voor vertrek niet in de steek. We vinden altijd een oplossing, of het nu gaat om een extra bijdrage om de trip door te laten gaan of het verkennen van alternatieve avonturen. De bergen roepen, en wij beantwoorden die roep samen met jou!

Boekingsformulier

Staat er ‘out of stock’? Klik dan een andere datum of andere gids aan. Dan vind je de tocht die wel beschikbaar is. Blijft de datum ‘out of stock’? Dan is deze tocht helaas al vol. 

Benieuwd naar je gids? Scrol dan naar onder om alvast digitaal kennis te maken!

Ervaringen van anderen

Jannemieke
Read More
Afgelopen mei ben ik met Nicky (en een fantastisch groepje mensen) op avontuur gegaan in Oostenrijk. Wát was het geweldig! Elke dag de natuur opsnuiven en aangestoken worden door het enthousiasme van Nicky. Beste keuze ever als je toe bent aan een break (en houdt van buiten zijn). Echt alles was tot in de puntjes geregeld. Op de laatste dag zijn we - met een groot deel van de groep - onder bezielende coaching van Nicky in smeltwater gedoken. Een ervaring om nooit te vergeten en hopelijk volgend jaar weer!
Lisa
Read More
We zijn tweemaal met Nicky op huttentocht geweest in het prachtige Rätikon en Karwendel - een absolute topervaring! Nicky is een kundige gids die je met enthousiasme door de bergen leidt, je bergwandelskills aanscherpt en magische yoga-sessies verzorgt. Extra tof: Nicky maakt onderweg schitterende foto's die ze naderhand deelt. De routes zijn avontuurlijk met soms smalle paadjes langs afgronden. Hoogtevrees? Overleg met Nicky, maar wees bewust, bij ernstige hoogtevrees is dit misschien niet jouw avontuur. Goede conditie is een must. Ben je fit en avontuurlijk, dan is een tocht met Nicky een absolute aanrader!
Moniek
Read More
Nicky is top! Organiseert leuke routes, leuke hutten en haar enthousiasme is heerlijk 😉
Sam
Read More
Wat een geweldige gids en persoon is Nicky! Ze neemt je mee in haar enthousiasme over en in de bergen. Absoluut genoten en heel veel nieuwe dingen geleerd over de bergen, het weer en kaartlezen. Ze heeft altijd een backupplan bij bijvoorbeeld weersveranderingen en/of blessures. Heb je een gids nodig in de Oostenrijk? Kijk dan zeker eens naar het aanbod van Nicky! Bedankt voor alles, het was een onvergetelijk avontuur!
Sterre
Read More
Wat een geweldige reis mogen maken met She feels alive in the mountains. Nicky is een super goede gids die de route terplekken aanpast en bijstelt op het niveau van de groep. Ze laat je de meest unieke bergen beklimmen en helpt iedereen door de wat moeilijkere stukken heen. Een reis vol overwinningen om nooit te vergeten!
M.J Kort
Read More
Iedereen zou de deskundigheid en het enthousiasme van Nicky eens mee moeten maken! Super trip gehad (hike & fotografie) en veel geleerd, gelachen en genoten.
Previous
Next

De gidsen van She feels alive in the mountains

Picture of Nicky Brouwer

Nicky Brouwer

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Meer over Nicky
Picture of Welmoed Ubels

Welmoed Ubels

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Meer over Welmoed
Picture of Mathild Lehner

Mathild Lehner

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Meer over Mathild

Leave a comment