Podcast introductie

Natuurliefhebbers opgelet! Maak kennis met Nicky, een 28-jarige Nederlandse dame die een avontuurlijk leven leidt als bergwandelgids in het prachtige Innsbruck, Oostenrijk. Met een passie voor bergen en de wilde natuur heeft Nicky haar leven gewijd aan het verkennen van bergpaden, het delen van haar kennis en liefde voor de bergen met anderen en het leiden van inspirerende bergwandelingen. Nicky’s liefde voor de bergen begon op jonge leeftijd, toen ze tijdens haar eerste bergtocht werd betoverd door de majestueuze pieken, de weelderige alpenweiden en de frisse berglucht. Ze heeft een aantal jaar in Nederland gewerkt als gymdocent maar de bergen bleven haar roepen. Sindsdien heeft ze haar hart verpand aan het bergleven en heeft ze zichzelf ontwikkeld tot een ervaren bergwandelgids.

Nicky is gepassioneerd over het delen van haar liefde voor de bergen met anderen en het helpen van mensen om de schoonheid en uitdagingen van het bergwandelen te ervaren. Haar enthousiasme, expertise en energie maken haar een populaire keuze als bergwandelgids voor zowel beginners als ervaren bergwandelaars. Misschien had jij een beeld van een grijze oude man bij een bergwandelgids, nou Nicky laat je graag zien dat je ook als hippe 20’er de bergen in kan en daar ontzettend veel plezier kan beleven!

Het bedrijf van bergwandelgids Nicky draagt de naam ‘She feels alive in the mountains’ om de essentie van haar passie voor de bergen en haar unieke benadering van bergwandelen weer te geven. De naam ‘She feels alive in the mountains’ verwijst naar Nicky zelfs, because She feels alive in the mountains! Don’t worry mannen, jullie zijn ook welkom op Nicky haar trips!

De avonturen podcast van Nicky, de bergwandelgids, is bedoeld om luisteraars te inspireren om zelf ook op avontuur te gaan in de bergen. Wat je gaat vinden op de avonturen podcast zijn:

  1. Verhalen: In de podcast deelt Nicky haar persoonlijke verhalen en avonturen in de bergen. Ze vertelt over haar eigen ervaringen tijdens het wandelen, klimmen en kamperen in de bergen, inclusief de uitdagingen, overwinningen, en prachtige momenten die ze heeft beleefd. Met deze verhalen wil ze luisteraars inspireren om zelf ook de schoonheid en uitdagingen van bergavonturen te ontdekken en te ervaren.
  2. Kennis en tips delen: Als bergwandelgids heeft Nicky veel kennis en expertise over bergwandelen, kamperen, navigatie en andere aspecten van avontuurlijk leven in de bergen. In haar podcast deelt ze nuttige tips, adviezen en praktische informatie delen over hoe je jezelf kunt voorbereiden op bergavonturen, veilig kunt navigeren, de juiste uitrusting kunt kiezen, en meer. Deze informatie helpt jou als luisteraars om zelfverzekerd en goed voorbereid op avontuur te gaan in de bergen.
  3. Inspirerende gasten: Nicky nodig ook inspirerende gasten uit in haar podcast, zoals andere avonturiers, bergbeklimmers, wandelaars, en outdoorliefhebbers. Deze gasten delen hun eigen verhalen, ervaringen, en inzichten om de luisteraars te inspireren om hun eigen avonturen in de bergen na te volgen.
  4. Connectie met de natuur: Bergavonturen zijn vaak verbonden met de natuur en de prachtige omgeving van de bergen. Nicky benadrukt in haar podcast de schoonheid en de kracht van de natuur in de bergen, en het belang van respect en zorg voor de natuurlijke omgeving onderstrepen. Ze wil daarmee de luisteraars inspireren om zelf een diepere connectie met de natuur te ervaren en de waarde van bergavonturen als een manier om de schoonheid van de natuur te waarderen en te beschermen.

Als Nederlandse bergwandelgids die haar thuis heeft gevonden in de bergen van Innsbruck, heeft Nicky een uniek verhaal te vertellen. Ze is een inspirerend voorbeeld van een gepassioneerde vrouw die haar dromen volgt, de bergen trotseert en anderen begeleidt op onvergetelijke bergavonturen in het prachtige berglandschap rond Innsbruck. Luister naar haar verhaal en laat je inspireren door haar liefde voor de bergen en haar avontuurlijke geest in deze boeiende podcast!

Leave a comment