De verschillende concepten die ik aanbied

Hoi avonturier,

ik ben Nicky, de oprichter van She feels alive in the mountains en jouw bergwandelgids. Met een brede achtergrond als gymdocent, talentencoach bij volleybal, fotograaf, en buurt sport coach heb ik al mijn vaardigheden samengebracht in mijn bedrijf als bergwandelgids. Op mijn website bied ik verschillende concepten aan, waarover je meer kunt lezen op de specifieke pagina’s. Heb je een concept dat je aanspreekt? Neem dan snel een kijkje op de betreffende pagina voor meer informatie over de bijbehorende reis. Let op, ik organiseer slechts een beperkt aantal trips per jaar, zodat ik ook voldoende tijd heb om nieuwe concepten te ontwikkelen.

Hieronder vind je een overzicht van alle concepten die ik aanbied. Klik op de naam van een concept om direct naar de bijbehorende reizen te gaan. Wil je meer lezen over een specifiek concept? Klik dan op het desbetreffende concept in het menu.

Als je nog vragen hebt, aarzel niet om ze te stellen!

Met avontuurlijke groeten, Nicky

Trailrunning

Trailrunning

Sneeuwschoenen tochten

Huttentocht zonder gids

Huttentocht met kinderen

Huttentocht

Hike & Relax

Fotografie

Berg beklimmen

2024