DIY trips

Do it yourself trips

E-book over bergwandelen rondom Innsbruck

Ben jij op zoek naar een do-it-yourself vakantie waarin je bergavonturen kan mixen met een gezellige cozy stadscentrum met heerlijk eten en toffe barretjes? Dan is Innsbruck je perfecte volgende bestemming! Mijn e-book helpt je opweg! Ik, bergwandelgids Nicky, heb de prachtigste routes voor je uitgezocht zodat jij de bergen kan ontdekken in the best way possible! En je krijgt er ook mijn inside tips bij zodat jij Innsbruck kan ontdekken van het perspectief van een local.

Coming soon: zelf op huttentocht vanuit Innsbruck

Imagine this ~ Na een prachtige wandeltocht in de bergen kom je aan bij je berghut. Moe maar voldaan kijk je terug op een fantastische dag: je hebt genoten van de ruige rotspartijen, groene dalen, smalle bergpaden en diepblauwe bergmeren. Je maakt je bed voor de avond op, waarna er een traditionele maaltijd voor je klaarstaat. De avond is gevuld met gezelligheid, spelletjes en hier en daar een Schnaps. De volgende ochtend sta je vroeg op om de hike voort te zetten naar de volgende berghut. Het leven is simpel: je gaat helemaal back to basic. Stiekem is dat ontzettend fijn, want je bent daardoor echt in het hier-en nu. ~ Dit is een glimp uit het mooie hutten leven. 

Ben jij al is in de bergen geweest en weet jij hoe het is om te bergwandelen? Wil je nu graag op huttentocht maar wil je niet met een groep op stap? Koop dan mijn e-book over zelf op huttentocht.

Kom je er niet uit? Dan kun je mij ook een mailtje sturen en dan boek ik (tegen een additionele fee) de tocht voor je als de hutten nog beschikbaar zijn!

En hutten zijn snel volgeboekt dus dit e-book geeft geen garantie dat je ook echt deze zomer op huttentocht kan gaan. Wil je nu wel een garantie dat je ook echt de bergen in kan? Boek dan een van mijn trips 🙂