Huttentochten

Welkom bij She feels alive in the mountains! Als oprichter en jouw bergwandelgids, neem ik je graag mee op een onvergetelijke reis door de prachtige berglandschappen. Een van de avontuurlijke concepten die we aanbieden, zijn huttentochten.

Tijdens onze huttentochten verkennen we afgelegen en adembenemende berggebieden, waarbij we overnachten in sfeervolle berghutten. Deze tochten zijn perfect voor avonturiers die de schoonheid van de bergen willen ervaren, maar ook willen genieten van het comfort van een gezellige accommodatie.

We bieden verschillende huttentochten aan, elk met zijn eigen unieke charme en uitdagingen. Of je nu een beginnende wandelaar bent of een doorgewinterde bergbeklimmer, er is voor elk niveau een geschikte tocht. Op de specifieke pagina’s van elk concept kun je meer gedetailleerde informatie vinden over de routes, de duur van de tochten en de vereiste ervaring. 

Als gediplomeerd berggids zorg ik ervoor dat jouw veiligheid altijd voorop staat. Ik ben goed bekend met de berggebieden waar we naartoe gaan en zal je begeleiden door de prachtige landschappen, je wijzen op interessante flora en fauna, en je voorzien van de nodige wandeltips en -technieken.

Ben je benieuwd naar een impressie van mijn huttentochten? Bekijk dan de foto’s & video hieronder.