Project buiten buddies

Project Buiten Buddies is het idee van bergwandelgids Nicky van She Feels Alive in the Mountains. Nadat ze een spontane oproep op Instagram plaatste voor buitenbuddy’s, ontstond een geweldig plan om avontuurlijke zielen in Nederland met elkaar te verbinden. Of je nu een fervente wandelaar, een trailrunning-fanaat of een klimliefhebber bent, als je van buiten zijn houdt, ben je welkom! Het doel? Samen op avontuur gaan, de natuur trotseren en nieuwe plekken ontdekken. Dus, trek je schoenen aan, zet je avonturenhoed op en sluit je aan bij Project Buiten Buddies voor onvergetelijke buitenervaringen!

Doel

The best outdoor memories are the ones we make together. Ik wil mijn netwerk graag inzetten zodat jij nieuwe buiten buddies kan ontmoeten!

Samen

In NL is het niet vanzelfsprekend dat je vrienden van het outdoor leven houden dus help ik je graag nieuwe vrienden te vinden die ook graag naar buiten willen

100% gratis

Omdat ik graag wil dat iedereen buiten buddies heeft

Let's keep it simple!

De link naar de community krijg je in je mailbox als je je hieronder aanmeld! 🙂

Nicky heeft verschillende groepen gemaakt in de community. Elke provincie heeft een groep en daarnaast is er ook nog een ‘meerdaagse hike in het buitenland’ groep en een ‘klimbuddy’ groep. Je kunt jezelf toevoegen aan de groepen die bij jou passen. Woon je bijvoorbeeld op de grens van een provincie, dan kun je jezelf ook aan twee verschillende provincies toevoegen

Lees het ‘vastgepinde’ bericht in de groep. Hier vind je oa een link waar je iedereen kan vinden die zichzelf heeft voorgesteld. 

Stel jezelf daarna voor in de whatsapp groep waar jij jezelf hebt toegevoegd. Het is altijd handig om te vermelden hoe je heet en welke buiten activiteiten je graag doet. 

Daarnaast kun je jezelf ook voorstellen in de link in het vastgestelde bericht. Dan kunnen nieuwe deelnemers ook zien wie jij bent. Whatsapp laat nieuwe deelnemers namelijk niet de geschiedenis van de chat lezen. 

De community is voor het vinden van je nieuwe buiten buddy en om leuke nieuwe outdoor inspiratie op te doen. 

Enkele regels om het leuk te houden:

  • Hou het positief en gezellig! 
  • Mocht iemand zich niet netjes gedragen, app mij dan even persoonlijk! Mocht dit vaker voorkomen dan verwijder ik die persoon.
  • Heb respect voor de natuur tijdens je buiten avonturen
  • Mocht je last minute niet deel kunnen nemen aan een outdoor activiteit, meld je dan eventjes af zodat mensen niet voor niks komen
  • De community is niet voor zelfpromotie van bedrijven. Dat komen we al genoeg tegen op Instagram. 

Iemand gevonden waarmee het klikt? Maak dan een afspraak en ga lekker samen naar buiten. 

Hou nog wel even in je achterhoofd dat Nicky niet kan controleren wie er allemaal in de whatsapp groep zitten. Dus mocht je voor het eerst met iemand afspreken hou dan altijd de volgende regels aan:

  1. Ontmoet op een openbare plek: Als je besluit om persoonlijk af te spreken, kies dan altijd voor een openbare locatie zoals een park, café of drukke wandelroute.

  2. Informeer anderen: Laat vrienden of familieleden weten waar je naartoe gaat, met wie je afspreekt en wanneer je verwacht terug te zijn.

  3. Luister naar je intuïtie: Als iets niet goed voelt, luister dan naar je instinct en zorg ervoor dat je altijd een manier hebt om snel te vertrekken als dat nodig is.

  4. Neem je telefoon mee: Zorg ervoor dat je een volledig opgeladen telefoon bij je hebt voor het geval je hulp nodig hebt of contact moet opnemen met iemand.

Misschien vind jij vogels spotten leuk? Of ben jij opzoek naar buitenbuddies die aan de Duitse grens wonen? Kan allemaal! Mocht er animo zijn dan kan ik altijd een nieuwe subgroep aanmaken. Stuur mij dan even een berichtje!

FAQ

Yes! Geen addertjes onder het gras :)! Ik wil graag dat zo veel mogelijk mensen zich realiseren hoe prachtig de natuur wel niet is. En dit ervaar je nog veel meer als je niet alleen bent. Ik dacht; waarom niet mijn netwerk gebruiken om outdoor buddies met elkaar te verbinden?

Aiiiii…. dan zul je helaas nog even moeten wachten. Op de lange termijn wil ik jullie namelijk ook gaan toelaten op mijn platform maar op dit moment kost dat nog te veel geld. Als er heel veel animo is kan ik ook een alternatief op Telegram starten dus stuur mij vooral een berichtje als je hiermee wil helpen. 

Dit is iets wat we samen moeten doen! Ik heb in de stappen al een aantal tips gegeven en mensen kunnen zeker aan mij doorgeven als iets niet helemaal in de haak is maar hier kan ik verder ook niet meer in doen. 

Mocht je met mij mee de bergen in gaan dan krijg je toegang tot een exclusieve vind je hike & trailrunning groep waar iedereen in zit die ooit met mij in de bergen is geweest. 

JAZEKER! 🙂 

Zo dat was duidelijk geloof ik. Je mag mij altijd een berichtje sturen als je het leuk vind om bijvoorbeeld een blog te schrijven over jouw favoriete gebied in Nederland of misschien wil jij wel een come together organiseren. Stuur me een berichtje en dan gaan we samen nog veel meer outdoor buddies in verbinding brengen. 

Over Nicky

De bergen, dat is mijn grote passie! Lekker buiten dwalen, genieten van het uitzicht en me ‘alive’ voelen. In de bergen vind ik ontspanning maar ook uitdagingen. Het bereiken van de top van een berg vraagt namelijk zo veel meer dan alleen omhoog lopen. Onderweg kom je op het ene moment mentale struggles tegen, en het volgende moment verwonder je over de schoonheid die de natuur te bieden heeft. Dat gevoel van leven, van intensiteit, van verbinding met de natuur, dat is wat mij keer op keer naar de bergen trekt. Daar voel ik me werkelijk thuis, in harmonie met mijn omgeving en met mezelf.

Nicky van She feels alive in the mountains.

Wil je dit jaar nog een gave reis maken in de bergen?

Wacht dan niet te lang met boeken want de meeste reizen hebben nog maar enkele plekjes.