Reizen 2023

Heb jij zin in avontuur bergen plezier uitdaging een klein beetje afzien

En wordt je helemaal enthousiast als je onderstaande foto’s ziet? Scrol dan snel naar onderen om mijn reisaanbod van 2023 te zien en boek je favo bergwandelavontuur voor volgend jaar! 

Wil jij ook op avontuur in de bergen, maar weet je niet precies hoe?

Ben je nog nooit in de bergen geweest? Ga je liever niet alleen op stap? Ben je op zoek naar reisgenoten? Wil je gewoon een kant en klare reis boeken zodat je er verder niet over na hoeft te denken? Vind je het gaaf om met een gids op stap te zijn die je van alles kan vertellen over de omgeving, het huttenleven en nog veel meer?

Ga met mij mee! Ik ben Nicky, 28 jaar, gecertificeerd bergwandelgids en ik wil jou laten zien & voelen waarom ik zo gek ben op de bergen! 

Waarom mee met mij?

a.k.a. blij ei, cheerleader, ehbo dame, super fanatiek in het spel ligretto en nog veel meer! 

Hoi, ik ben Nicky! De bergwandelgids achter She feels alive in the mountains. Ik heb Nederland verlaten om te gaan waar ik me het beste voel, namelijk de bergen! En dit gevoel wat ik in de bergen ervaar, gun ik jullie ook. Daarom neem ik jullie graag mee de bergen in en geef ik jullie een inkijkje in wat voor mij de bergwereld zo mooi maakt! 

Ik organiseer ik april een meet & greet voor alle deelnemers zodat jullie elkaar alvast kunnen leren kennen. 

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden heb ik een online platform gemaakt waar je allemaal video’s kan vinden. Met onderwerpen als ‘wat neem je mee’, ‘hoe koop je goede schoenen’, ‘hoe pak je je tas in’ maar ook video’s over voeding & fysieke voorbereiding zit er vast ook nieuwe informatie voor jou bij en weet je zeker dat je de goede spullen koopt. 

En alle tochten zijn onder leiding van mij! 

Geen grootschalig reisbureau waar je antwoord krijgt van mensen die amper ervaring hebben in de bergen. Ik heb al deze trips zelf uitgezocht omdat het stuk voor stuk pareltjes zijn! Daarnaast doe ik alle foto & videografie ook zelf :). 

Ga je met mij op stap, dan ga je met iemand op stap die echt gek is op de bergen en die dit onwijs graag op jou wil overbrengen! Je draagt bij aan mijn droom, zo veel mogelijk mensen laten voelen waarom die bergen zo mooi zijn. 

ps. Het enige nadeel is dat een antwoord soms ietsje langer duurt als ik in de bergen ben, maar dat vind je vast niet erg 🙂

Vind jij duurzaam reizen ook belangrijk? Ik wel! Daarom heb ik ervoor gekozen om een aantal tochten te organiseren vanuit Innsbruck. Innsbruck is de ‘hiking capital’ of Europe en super goed te bereiken met de trein. Deze vertrekt rond 19:30 vanuit Amsterdam / Utrecht / Arnhem en dan kom je de volgende dag om 9:00 in Innsbruck aan! 

Om ervoor te zorgen dat je reissom veilig is maak je deze naar STO-Garant over. Dit is een nederlandse pakketreisverzekering. Een pakketreisverzekering is verplicht voor reizen.

Over Nicky van She feels alive in the mountains

Trips 2023

Staat jouw ideale datum er niet tussen? Of ben je opzoek naar een ander avontuur, stuur me dan even een mailtje! Ik hou mijn aanbod graag klein zodat alle trips ook daadwerkelijk door gaan, blijf dus regelmatig mijn reisaanbod pagina bekijken want als er een trip gegarandeerd door gaat komt er een nieuwe bij!