Samenwerkingen

Welkom in de wereld van She Feels Alive in the Mountains, waar de adembenemende schoonheid van de bergtoppen niet alleen een bestemming is, maar een levensstijl. Mijn naam is Nicky, en ik ben jouw bergwandelgids en mede-avonturier op deze onvergetelijke reis door de majestueuze bergen.

Maar bij She Feels Alive in the Mountains geloven we ook in de kracht van samenwerking en verbinding. Daarom streven we ernaar om onze passie voor bergwandelen te delen en te versterken door samen te werken met gelijkgestemde partners en organisaties. Samen bundelen we onze krachten om avonturen te creëren die de grenzen van het mogelijke verleggen en de schoonheid van de bergen voor iedereen toegankelijk maken.

Of het nu gaat om het organiseren van gezamenlijke trektochten, het delen van expertise of het ondersteunen van lokale gemeenschappen, samen maken we elke stap van onze reis nog waardevoller. Door onze krachten te bundelen, kunnen we nieuwe hoogten bereiken en de magie van het bergwandelen met nog meer mensen delen.

Dus, of je nu een doorgewinterde bergbeklimmer bent of net begint aan je eerste bergavontuur, sluit je aan bij She Feels Alive in the Mountains en ontdek de ware essentie van het leven in de bergen. Samen gaan we op pad, klaar om de wereld te trotseren en de prachtige berglandschappen te verkennen die ons hart sneller doen kloppen.

Welkom bij She Feels Alive in the Mountains, waar elke stap een verhaal vertelt en elke samenwerking een nieuw avontuur inluidt.

Huttentocht & coaching

In samenwerking met Bergcompas!
Ga met ons mee op een avontuurlijke en inzichtgevende huttentocht door het Rätikon gebergte in Oostenrijk. Dit betoverende gebied staat bekend om haar ruige rotspartijen, weelderige groene dalen, kronkelende bergpaden en serene diepblauwe bergmeren - een perfecte omgeving om los te komen van de dagelijkse sleur van het leven!
Meer informatie

Meerdaagse trekking met Josien van She hikes alone

Zit helaas al vol

She hikes alone

Josien is fan van solo avonturen en wil anderen helpen om ook op solo avontuur te gaan!
Website Josien