Sneeuwschoen tochten

She Feels Alive in the Mountains biedt ook sneeuwschoenwandelingen aan, een unieke en avontuurlijke ervaring in de besneeuwde bergen. Met sneeuwschoenen aan je voeten kun je ongerepte paden betreden die anders moeilijk bereikbaar zijn. Het is een geweldige manier om van de winterse schoonheid van de bergen te genieten en tegelijkertijd je wandelvaardigheden te verbeteren.

Tijdens de sneeuwschoenwandelingen krijgen de deelnemers de kans om adembenemende landschappen te verkennen, met besneeuwde bergtoppen, bevroren meren en dichte bossen. Ervaren gidsen begeleiden de groepen en zorgen voor de veiligheid en het plezier van de deelnemers. Ze delen ook waardevolle kennis over de bergen, flora en fauna, en bieden inzicht in de lokale cultuur en geschiedenis.

Het sneeuwschoenwandelen is geschikt voor zowel ervaren wandelaars als beginners. Het vereist geen speciale vaardigheden of technieken, maar het is raadzaam om in redelijke conditie te zijn. She Feels Alive in the Mountains zorgt voor de nodige uitrusting, zoals sneeuwschoenen en de lawine drie-eenheid, zodat de deelnemers zich kunnen concentreren op het genieten van de ervaring.

Omdat beelden 100 keer meer zeggen dan woorden, bekijk de video hieronder om een idee te krijgen van de prachtige sneeuwschoen tocht van afgelopen jaar.