Hike & Relax Snow edition – sneeuwschoen wandelen 2024

Duration

5 Days 4 Nights

Country

Austria

Maximum Traveller

10

Min Pax

1

Hike & Relax Snow edition – sneeuwschoen wandelen 2024

Waan je in winter wonderland en beleef een onvergetelijke sneeuwwandelvakantie in Oostenrijk. Gewapend met sneeuwschoenen trekken we door prachtige witte bergen en sneeuwvlaktes. Geniet van de indrukwekkende landschappen en duik daarna voldaan de wellness in of neem deel aan een ontspannende yogasessie.

YouTube player

 

Winter wonderland avontuur

Zie je jezelf al tussen die besneeuwde bergtoppen staan? Het is een magisch gevoel. Elke dag nemen we de lift omhoog, de bergen in. Na enkele minuten lopen zijn we helemaal weg van de skipistes en wanen we ons in het ongerepte winterse sneeuwlandschap. Wanneer de sneeuw te diep wordt, trekken we onze sneeuwschoenen aan. Deze ontvang je van ons. Sneeuwschoenen zijn speciale plateaus die je onder je schoenen kunt bevestigen, waardoor je niet wegzakt in de sneeuw. Op deze manier kun je op plekken komen die normaal niet te bereiken zijn. Geniet van de winterse wandelingen en uitzichten waar je u tegen zegt.  

Na een heerlijke dag op de sneeuwvlaktes is het tijd voor een after hike snack & drankje, gevolgd door een fijne yoga sessie. Hierna heb je tijd voor jezelf en kan je genieten van de fijne wellness faciliteiten van het hotel (+5 sauna’s, zwembad, jacuzzi, etc.) Tussen 19.00 en 20.00 uur staat er een heerlijk 5 gangen diner voor je klaar, dat je nuttig samen met je groepsgenoten. 

Luxe berghotel

Deze sneeuwwandelvakantie is helemaal geschikt voor jou als je wel van comfort houdt, maar ook graag het avontuur op zoekt. Vanuit een luxe hotel maken we elke dag een mooie sneeuwschoenwandeling in de bergen, waarna je kunt genieten van de wellnessfaciliteiten, een warme douche, een uitgebreid diner en een comfortabele slaapkamer. 

 

Ontspanning & yoga 

Naast berg- en wandelgids is Nicky ook gecertificeerd yogadocent. Dagelijks kun je deelnemen aan yoga sessies. Tijdens deze sessies laat ik (Nicky) je kennismaken met de kracht van ademhaling, fijne stretchoefeningen en Tibetaanse klankschalen. Het zijn ultieme ontspanning momentjes.  

‘Yoga…dan moet ik zeker vanuit mijn tenen ademen in een donkere zaal die naar wierook ruikt’. 

Ik snap het, de vooroordelen over yoga. Een aantal jaar geleden had ik er zelf ook heel wat, totdat ik ontdekte wat yoga echt inhoudt. Ik laat je op een down to earth manier zien dat yoga helemaal geen zweverige troelala is, maar een serie aan oefeningen die ervoor zorgen dat jij: 

 • Je lijf beter kan ontspannen
 • Je ademhaling beter kunt reguleren
 • Leert om in het hier en nu te leven 

Klankschaalsessie 

Naast yoga laat Nicky je ook kennis maken met klankschaalsessies: een unieke ervaring, die afstamt van een eeuwenoud Oosters ritueel. Door de klankschalen te bespelen ontstaan er bijzondere trillingen en klanken, die van nature harmoniserend werken. Zelf hoef je niks te doen, je ligt rustig op een yogamat met gesloten ogen. Een klankschaalsessie brengt je lichaam en geest tot rust. Het is een heerlijke afsluiting na een intensieve hike dag in de sneeuw. 

Jouw gidsen

Deze sneeuwwandelvakantie wordt begeleid door Nicky (bergwandelgids) & Stefan (Ski-instructeur met Alpinkurs). Ga je mee op reis, dan schrijf je je in voor één groot avontuur met twee jonge, enthousiaste gidsen. Wij delen graag onze passie en liefde voor de bergen, zodat we samen met jou kunnen genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft.

 

Uitbreiden met wintersport 

Wil jij na deze sneeuwwandelvakantie nog een aantal dagen skiën en ben jij nog op zoek naar een instructeur? Stuur dan gerust even een mailtje naar nicky@shefeelsaliveinthemountains.com, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Reisplan

Reisplan

 • Dag 1

 • Dag 2 t/m 4

 • Dag 5

Zwaarte tocht

Incl/Excl

FAQ

Foto's

Selecteer de datum

from €895.00

 • Feb 28
 • Beschikbaar voor boeking
 • Enkel beschikbaar ter aanvraag
 • Niet beschikbaar
Per persoon
€895.00 €895.00 Per Per persoon
 • €125.00
Total Price€1,020.00

View Privacy Policy
View Terms & Conditions