Duration

5 Days 4 Nights

Country

Austria

Maximum Traveller

8

Min Pax

1

Hike & relax – standplaatstocht

Ga met mij mee naar de Oostenrijkse bergen! Hiken in de frisse berglucht in combinatie met de hitte van een sauna, ontspannen yoga sessies en als dikke plus het ervaren van sound sessies met Tibetaanse klankschalen om helemaal tot rust te komen en op te laden in een bergachtig paradijs! Are you in?

Deze trip is helemaal geschikt voor jou als je wel van comfort houdt maar ook graag het avontuur opzoekt! We verblijven in een fijn berghotel waardoor je wel het comfort hebt van een koffer mee kunnen nemen, elke avond lekker kunnen douchen en de sauna in. Maar dat je toch ook heel dichtbij het avontuur van de bergen bent!

Er staat ook een dagelijkse yoga sessie op het programma om jullie de kracht van yoga te laten ervaren. Het houd je fit en het helpt je nog meer in het hier en nu te leven, isn’t that awesome? Als je er over nadenkt, ‘hoe fijn is het dan om na een wandeldag te stretchen en te ontspannen?’, ik vind het heerlijk! Ik hebben al wat mooie plekjes op het oog voor deze sessies. Bovendien helpt het bewust en gecontroleerd ademen je ook verder bij het hiken! 

 

Overview

Overview

Hiken in de frisse berglucht in combinatie met de hitte van een sauna, ontspannen yoga sessies en als dikke plus het ervaren van sound sessies met Tibetaanse klankschalen om helemaal tot rust te komen en op te laden in een bergachtig paradijs!

Itinerary

Cost Info

Gallery

Zwaarte tocht

Selecteer de datum

from €825.00

  • May 12
  • Beschikbaar voor boeking
  • Enkel beschikbaar ter aanvraag
  • Niet beschikbaar
Per persoon
€825.00 €825.00 Per Per persoon
  • €19.00
  • €75.00
Total Price€919.00

View Privacy Policy
View Terms & Conditions