Huttentocht Dolomieten

Duration

5 Days 4 Nights

Country

Italy

Maximum Traveller

8

Min Pax

Huttentocht Dolomieten

Destination Activity

De machtige Dolomieten, een veel aangevraagde tocht dus hier is die dan! Wil jij gaan hiken in de ruige rotsmassieven, prachtige uitzichten hebben, heerlijk eten en niet te vergeten; goede koffie drinken! Is dit wat voor jou? Schrijf je dan in voor deze tocht!

Met gemiddelde afstanden van 10-15 km en hoogtemeters tussen de 800-1200 per dag is dit een tocht voor de sportieve bergwandelaar die het leuk vind om over smalle paden te lopen.

Tijdens deze tocht gaan we de adembenemende Dolomieten in, een bergketen in Noord-Italië. Tijdens deze huttentocht word je getrakteerd op prachtige uitzichten, uitdagende wandelingen en een uinieke ervaring in de berghutten, oftwel “rifugio’s”. Je trekt door ruige berglandschappen en kleurrijke alpenweiden, omringd door imposante pieken en indrukwekkende rotswanden. Je komt langs kristalheldere bergmeren en geniet van panoramische vergezichten. We verblijven onder andere in één van de meest iconische berghutten van de Dolomieten, gelegen aan de voet van de majestueuze Vajolet Towers.

 

Gallery

Itinerary

Cost Info

FAQ

Zwaarte tocht

Selecteer de datum

from €795.00

Not available any dates on April - 2024

  • Beschikbaar voor boeking
  • Enkel beschikbaar ter aanvraag
  • Niet beschikbaar
Guest
€795.00 €795.00 Per Guest
  • €19.00
  • €0.00
Total Price€19.00

View Privacy Policy
View Terms & Conditions