Duration

8 Days 7 Nights

Country

Austria

Maximum Traveller

9

Min Pax

1

Huttentocht & beklimming Grossglockner gebied

With this one you’re going next level!

Een meerdaagse huttentocht combineren met de beklimming van de hoogste berg van Oostenrijk, de Grossglockner! Dit is een prachtige uitdaging voor een sportieve bergliefhebber die ook graag de gletsjer wil gaan verkennen en die het echte ‘bergbeklimmersgevoel’ wil ervaren! Voor de topdag komt er een extra berggids en gaan wij gezamenlijk aan touw de gletsjer op totdat we de top bereiken.

8 dagen, 7 nachten! Bijna elke dag of 1000+ meter omhoog! Of 1000+ meter omlaag (of beide, haha!) over 13-20km. Dit is daarmee een tocht voor mensen die graag uitgedaagd worden en makkelijk door de bergen bewegen, maar je hoeft absoluut geen semi topsporter te hebben, ook eerdere ervaring op de gletsjer is niet noodzakelijk! Wanneer jij met gemak 8 uur op je benen staat en het heerlijk vind om hoogtemeters te maken, dan is dit te tocht voor jou!

More information coming soon!

Maar ben je nu al overtuigd? Boek dan snel!

Reissom is inclusief 7 overnachtingen obv halfpension in berghutten, de berggids die jullie gaat gidsen op de ‘topdag’ en het vervoer van het eindpunt terug naar het startpunt

Selecteer de datum

from €1,095.00

  • Jul 26
  • Beschikbaar voor boeking
  • Enkel beschikbaar ter aanvraag
  • Niet beschikbaar
Per deelnemer
€1,095.00 €1,095.00 Per Per deelnemer
Total Price€1,095.00

View Privacy Policy
View Terms & Conditions