Huttentocht in de Karwendel – vol!!!

Duration

4 Days 3 Nights

Country

Austria

Maximum Traveller

9

Min Pax

1

Huttentocht in de Karwendel – vol!!!

De hike start in de hiking capital of the world: Innsbruck! We nemen als eerste de trein naar Scharnitz en vanaf daar worden we opgepikt met de taxi om te worden afgezet op een alm waar ons prachtige avontuur begint. De eerste dag staat er al een geheime waterval op het programma in het prachtige Karwendelgebergte.  Het Karwendelgebergte is het gebergte ten zuiden van Munchen en ten noorden van Innsbruck. Je vindt er steile kalkbergen en weelderige, groene valleien. De Karwendel is ongetwijfeld één van de mooiste bergwandelgebieden van Oostenrijk. De wildheid, de diepe insnijdingen en de uitzonderlijk steile noordhellingen geven je echt een into the wild gevoel en laten zeker een diepe indruk achter! De Karwendel wordt vaak vergeleken met de Italiaanse Dolomieten maar dan de rustigere versie van de Italiaanse Dolomieten! Ben jij er klaar voor op dit prachtige gebied te gaan verkennen?

Imagine this ~ Na een prachtige wandeltocht in de bergen kom je aan bij je berghut. Moe maar voldaan kijk je terug op een fantastische dag: je hebt genoten van de ruige rotspartijen, groene dalen, smalle bergpaden en diepblauwe bergmeren. Wie had gedacht dat je als beginnende hiker zo’n indrukwekkende wandeltocht kon maken?! Je maakt je bed voor de avond op, waarna er een traditionele maaltijd voor je klaarstaat. De avond is gevuld met gezelligheid, spelletjes en hier en daar een Schnaps. De volgende ochtend sta je vroeg op om de hike voort te zetten naar de volgende berghut. Het leven is simpel: je gaat helemaal back to basic. Stiekem is dat ontzettend fijn, want je bent daardoor echt in het hier-en nu. ~ Dit is een glimp uit het mooie hutten leven.

 

Vervoer 

 • De hike start in de hiking capital of the world: Innsbruck! We nemen als eerste de trein naar Scharnitz en vanaf daar worden we opgepikt met de taxi om te worden afgezet op een alm waar ons prachtige avontuur begint. De eerste dag staat er al een geheime waterval op het programma!
 • Optie 1: Met de nachttrein. Deze vertrekt ’s avonds rond 19.30 uur vanuit Amsterdam/Utrecht/Arnhem en komt de volgende ochtend om 09.00 uur in Innsbruck aan. Ik raad je aan om zeker een dag voordat de tocht start aan te komen want de nachttrein is niet altijd zo betrouwbaar
 • Optie 2: Carpoolen met andere deelnemers. Er wordt een groepsapp aangemaakt zodat alle deelnemer met elkaar in contact kunnen komen. 
 • Let op! Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de reis. Als je vertraging hebt dan kan ik helaas niet op je wachten.

 

Voorbereiden 

 • Heb jij weinig tot geen ervaring met wandeltochten in de bergen? Don’t worry! Ik neem je volledig mee op sleeptouw. Tijdens de hikes leer ik je alles over de juiste wandeltechnieken en de omgeving. Let op! Bij deze tocht moet je er wel voor zorgen dat je geen extreme hoogtevrees hebt.
 • Deelnemers van de hiketrips krijgen daarnaast toegang tot een online platform met alle in’s en out’s over bergwandelen. Hier vind je video’s over o.a. het inpakken van je tas, het uitzoeken van de juiste bergwandelschoenen, voeding en de fysieke voorbereiding. 
 • Twijfel jij of je fit genoeg bent voor een avontuur in de bergen? Dan kun je ook gebruik maken van mijn personal training sessies, waarbij ik je helemaal klaar stoom voor een (meerdaagse) wandeltocht in de bergen. 

Gallery

Kosten informatie

FAQ

Zwaarte tocht

Selecteer de datum

from €645.00

 • Aug 24
 • Beschikbaar voor boeking
 • Enkel beschikbaar ter aanvraag
 • Niet beschikbaar
Per persoon
€645.00 €645.00 Per Per persoon
Total Price€645.00

View Privacy Policy
View Terms & Conditions