Huttentocht Montafon | Gevorderden tocht

Duration

5 Days 4 Nights

Country

Italy

Maximum Traveller

16

Min Pax

Nicky Brouwer Bergwandelgids Bergwandelreizen

Huttentocht Montafon | Gevorderden tocht

Special edition 2023! Lijkt het jou leuk om met een groep gelijkgestemden de bergen in te gaan? Tijdens deze editie gaan we met maximaal 16 deelnemers onder begeleiding van twee ontzettend gepassioneerde gidsen de bergen in. Ik, Nicky, ben een van die gidsen. De andere gids is Tom Boerman van I walk around the world. Nu denk je vast, wie is Tom? Nou hierbij een introductie:

De wereld rond lopen…. 8 mei 2021 is Tom vertrokken voor een waanzinnig groot en episch avontuur om historie te schrijven. Een 40.000 kilometer lange wandeling die hij over alle continenten zal voeren. Hiermee zou hij de eerste mens ooit kunnen worden die de aarde rondgelopen heeft door alle continenten te voet te doorkruisen, inclusief Antarctica. Slechts twaalf mensen stonden ooit op de maan. Dit zijn er altijd nog meer dan het aantal mensen dat officieel de wereld heeft rondgelopen. Zomaar één van de bizarre feiten die hij tegenkwam tijdens mijn zoektocht. Hoe dieper hij hierin verzeild raakte, des te meer hij zich realiseerde hoe uniek het is dat hij, op een enkele trail na, alles zelf zal moeten ontdekken. Iedere stap, iedere kilometer en ieder continent. Tom deelt zijn avontuur zijn instagram @iwalkaroundtheworld

Wil je meer informatie over deze prachtige samenwerking? Kijk op onze website van Into the wild adventures (klik hier) 

 

Over de tocht in het Montafon

Met enkel magnifieke uitzichten neem jij geen genoegen. Jij bent sportief en wilt fysiek uitgedaagd worden. Bekend met de Mind&muscle connectie wil je weten hoe dit is voor een week in plaats van een paar uur. Hoe het is als er geen kinderen op je wachten bij thuiskomst maar een kop dampende soep in een authentieke berghut! Vergeet de douche maar even voor een paar dagen. Hier genieten we van zweet, rauwe verhalen en een off the grid ervaring in een indrukwekkende omgeving.

De Montafon vallei oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op velen. Zwaai nog maar even naar de dagjestoeristen die zich in rijen opstellen voor de perfecte foto. Wij gaan over paden waar de gewone mens niet komt, niet durft en niet weet hoe zich te redden.

Geen woord over gelogen! Dit is waar Nicky en Tom zich thuis voelen, dit is Into The Wild!

Reis plan

Reis plan

  • Dag 1

  • Dag 2

  • Dag 3

  • Dag 4

  • Dag 5

Kosten

FAQ

Gallery

Zwaarte tocht

Selecteer de datum

from €795.00 €745.00

  • Sep 06
  • Beschikbaar voor boeking
  • Enkel beschikbaar ter aanvraag
  • Niet beschikbaar
Per deelnemer
€795.00 €745.00 €745.00 Per Per deelnemer
Total Price€0.00

View Privacy Policy
View Terms & Conditions