Sneeuwschoen Wandel Avontuur 2024 (basic)

Duration

4 Days 3 Nights

Country

Austria

Maximum Traveller

10

Min Pax

1

Sneeuwschoen Wandel Avontuur 2024 (basic)

Je gelooft pas wat voor winteravontuur je in Oostenrijk te wachten staat als je het zelf meemaakt. Zie jezelf omringd door schilderachtige besneeuwde bergen die zich uitstrekken zover het oog reikt. Voeg sneeuwschoenen toe aan je outfit en je bent klaar voor de ultieme winterwandelervaring. Terwijl je door de serene witte bergen en sneeuwvlaktes trekt, is het onmogelijk om de adrenaline niet door je aderen te voelen stromen. De indrukwekkende landschappen die je tegenkomt zullen je de adem benemen. En met elke stap die je zet, heb je het gevoel dat je nieuw terrein verovert. Dus waar wacht je nog op? Bereid je voor op een onvergetelijke sneeuwschoen wandelvakantie in Oostenrijk die de ervaring van je leven belooft te worden.

YouTube player

Winter wonderland avontuur

Op de eerste dag gaan we met tas en al de bergen in op weg naar de berghut waar we de komende 3 nachten slapen. Na enkele minuten lopen zijn we helemaal weg van de skipistes en wanen we ons in het ongerepte winterse sneeuwlandschap. Het sneeuwschoenwandelen biedt een unieke ervaring om volledig één te worden met de natuurlijke pracht van de bergen. Terwijl je voetstappen zachtjes door de verse sneeuw glijden, word je omringd door een betoverend landschap. Het dragen van sneeuwschoenen stelt ons in staat om moeiteloos over de dikke sneeuwlaag te lopen zonder bang te hoeven zijn dat we wegzakken. We kunnen onze eigen paden kiezen en genieten van adembenemende uitzichten die voor anderen verborgen blijven. Verken nieuwe paden, adem frisse berglucht in en voel de kracht van de natuur om je heen. Sneeuwschoenwandelen is een avontuur dat je niet mag missen tijdens je winterse vakantie in de bergen.

Waar slapen we? 

We slapen in een simpele berghut waarbij je slaapt op een meerpersoons kamer.

Jouw gidsen

Deze sneeuwwandelvakantie wordt begeleid door Nicky (bergwandelgids) & Stefan (Ski-instructeur met Alpinkurs). Ga je mee op reis, dan schrijf je je in voor één groot avontuur met twee jonge, enthousiaste gidsen. Wij delen graag onze passie en liefde voor de bergen, zodat we samen met jou kunnen genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft.

 

Kom met het openbaar vervoer!

Deze trip vind plaats in de buurt van Innsbruck. Je kunt dus zowel met de trein als met het vliegtuig richting Innsbruck komen. We starten de eerste dag om 11:00. Je kan dus met de nachttrein, let op! Wel op eigen risico van deze heeft regelmatig vertraging. En ik verwacht weer rond 14:00 in het dal te zijn.

Er boeken vaak mensen alleen.

Reisplan

Reisplan

  • Dag 1 t/m 4

Zwaarte tocht

Incl/Excl

FAQ

Foto's

Selecteer de datum

from €745.00

  • Mar 21
  • Beschikbaar voor boeking
  • Enkel beschikbaar ter aanvraag
  • Niet beschikbaar
Per persoon
€745.00 €745.00 Per Per persoon
Total Price€745.00

View Privacy Policy
View Terms & Conditions