Duration

4 Days 3 Nights

Country

Austria

Maximum Traveller

8

Min Pax

1

Huttentocht & yoga in de Karwendel (start in Innsbruck)

Ben jij op zoek naar een 4 daagse trip waarin inspanning & ontspanning centraal staan? Kom dan mee met mijn huttentocht in het Karwendel gebergte. We gaan samen met een leuke groep van maximaal 9 deelnemers op pad en gaan het prachtige Isar dal verkennen. Tijdens deze tocht nemen we ook allemaal een yogamatje mee. Er staat namelijk ook een dagelijkse yoga sessie op het programma om jullie de kracht van yoga te laten ervaren. Het houd je fit en het helpt je nog meer in het hier en nu te leven, isn’t that awesome? Als je er over nadenkt, ‘hoe fijn is het dan om na een wandeldag te stretchen en te ontspannen?’, ik vind het heerlijk! Ik hebben al wat mooie plekjes op het oog voor deze sessies. Bovendien helpt het bewust en gecontroleerd ademen je ook verder bij het hiken! 

Heb jij nu nog geen ervaring met yoga? Don’t worry! Afgelopen jaar zijn er zelfs mannen schor voetend (en ik gok onder lichte dwang, haha) op de mat gaan staan en gaven na afloop van de sessie aan dat het eigenlijk best fijn was! Yes, yes!

Over de tocht, we starten deze tocht in de hiking capital of the world: INNSBRUCK! Vanuit het centrum nemen we de grondel omhoog op de Nordkette. Deze trip is hierdoor ook heel erg geschikt als je geen auto tot je beschikking hebt, je pakt de nachttrein de avond van tevoren rond 19:30 vanaf Amsterdam/Utrecht/Arnhem en de volgende dag om 9:00 sta je in Innsbruck.

Vervolgens lopen we een prachtige route over een graad en pakken we hier twee a drie bergtoppen mee en daarna gaan we richting de hut en laten we het uitzicht op Innsbruck achter ons. De tweede en derde dag lopen we dieper het gebergte in met de mooiste uitzichten en de leukste paden. De vierde dag staat in het teken van de afdaling, maar dit is niet zomaar een afdaling! We gaan afdalen via het dal waar de Isar ontspringt, misschien ken je super blauwe Oostenrijkse/Duitse rivier wel?! Nou dat is de Isar. Het is Stefan zijn favoriete dal in de hele Alpen :).

 

 

Gallery

Reis in het kort

Itinerary

Kosten informatie

FAQ

Zwaarte tocht

Selecteer de datum

from €545.00

  • Aug 17
  • Beschikbaar voor boeking
  • Enkel beschikbaar ter aanvraag
  • Niet beschikbaar
Per persoon
€545.00 €545.00 Per Per persoon
  • €19.00
  • €75.00
Total Price€639.00

View Privacy Policy
View Terms & Conditions