Trips

Op pad met She Feels Alive In The Mountains

Hoi, ik ben Nicky! Ik ben de bergwandelgids achter She feels alive in the mountains. Een echte berggeit, tikkeltje gek, mega enthousiast en cheerleader van de groep. In 2022 verliet ik Nederland om te wonen op de plek waar ik mij het beste voel: de bergen! Elke ochtend spring ik met plezier uit bed om dit geweldige gevoel te mogen delen met anderen. 

Naast berg- en wandelgids ben ik gecertificeerd yoga docent. Ik laat je tijdens de reis – op een nuchtere manier – kennis maken met fijne stretch oefeningen, ademhalingstechnieken en klankschalen. Yoga en hiken is wat mij betreft de ideale combinatie! Het brengt je lichaam en geest tot rust na een intensieve dag in bergen. 

Wanneer je op pad gaat met She Feels Alive In The Mountains, heb je niet met maken met een grootschalig reisbureau, maar met één mega enthousiaste bergwandelgids. Ik heb alle bergwandelreizen zelf uitgezocht omdat het stuk voor stuk pareltjes zijn! 

Alle tochten zijn onder leiding van mij, met een maximaal deelnemer aantal van 9 personen. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen optimaal – maar ook op een veilige manier – kan genieten van de hike trips. 

Ps. Omdat ik veel in de bergen ben, kan het soms wat langer duren voordat ik reageer op de mail, maar dat begrijp je vast wel😊 

Deelnemers van de hike trips krijgen toegang tot een online platform met alle in’s en out’s over bergwandelen. Hier vind je video’s over o.a. het inpakken van je tas, de inpaklijst, het uitzoeken van de juiste bergwandelschoenen, voeding en de fysieke voorbereiding. 

Ga je met mij mee op avontuur, dan ontzorg je jezelf op het gebied van organisatie. De wandelroutes, accommodaties en maaltijden worden voor je geregeld, jij hoeft alleen maar te komen en te genieten! 

Heb jij weinig tot geen ervaring met wandeltochten in de bergen? Don’t worry! Ik neem je volledig mee op sleeptouw. Tijdens de hikes leer ik je alles over de juiste wandeltechnieken en vertel ik je vol enthousiasme over de omgeving, het hutten leven en meer. 

Twijfel jij of je fit genoeg bent voor een avontuur in de bergen? Dan kun je ook gebruik maken van mijn personal training sessies, waarbij ik je helemaal klaar stoom voor een (meerdaagse) wandeltocht in de bergen. 

Fotografie is een grote passie van mij, ik ga nooit de bergen in zonder camera. Tijdens de wandeltochten vind je me regelmatig gewapend met een camera in de hand, om de mooiste foto’s te schieten van de omgeving en alle avontuurlijke deelnemers. Na afloop van de reis ontvang je een online galerij met toffe hike foto’s. 

De locaties van mijn hike trips zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit is niet alleen beter voor het milieu, je passeert daarnaast ook de mooiste landschappen. Begin jouw avontuur met een treinreis van Nederland naar het mooie Innsbruck – de hiking capital of Europe. 

Je kunt Innsbruck bereiken via de nachttrein vanuit Amsterdam/Utrecht/Arnhem. Deze vertrekt ’s avonds rond 19.30 uur en komt de volgende ochtend om 09.00 uur in Innsbruck aan. Voor hike trips buiten Innsbruck, dien je nog een extra bus of trein te nemen. Hierover ontvang je uiteraard meer informatie bij het boeken van de trip. 

Naast gebruik te maken van het OV, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om te carpoolen met andere deelnemers. Voor de reis wordt er een groepsapp aangemaakt, zodat alle deelnemers alvast met elkaar in contact kunnen komen. 

Ik ben aangesloten bij de pakket reisverzekering via STO-garant. Deze Nederlandse partij zorgt ervoor dat jouw boekingsbedrag is gewaarborgd. 

Trips 2023

Are you up for adventure beautiful views mountains a lot of laughter

Herken je dat gevoel na een dag hiken in de bergen? Je lichaam zit vol met energie en blijdschap. Je ogen glinsteren en je haren zijn warrig. Je voelt je gelukkig en voldaan. De bergen hebben op ieder mens een bijzondere uitwerking. In de bergen kun je genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft: van ruige rotspartijen tot mystieke bossen en besneeuwde bergtoppen. Dit magische gevoel wil ik iedereen laten ervaren. 

Tijdens mijn hike trips neem ik je mee naar plekken waar je normaal niet zou komen. Daar waar je camera de grootsheid & pracht van het landschap niet kan vastleggen. Daar waar je ontdekt hoe klein je wel niet bent vergeleken met die imposante bergtoppen. Dit zorgt ervoor dat je even helemaal in het hier-en-nu bent. 

Ik zie de bergen als één grote speeltuin voor jong en oud. Het is een plek waar je de fysieke uitdaging aangaat, plezier hebt, disconnect, gek kan doen, een klein beetje afziet, maar vooral heel erg kan genieten. Ga jij mee op avontuur? 

Op avontuur in de bergen 

Of je nu al een ervaren wandelaar bent of nog nooit een voet in de bergen hebt gezet, She Feels Alive In The Mountains heeft altijd een reis die past bij jouw niveau. Ga jij voor een uitdagende huttentochten, een hike & relax reis of een wandeltocht in combinatie met fotografie? Als gecertificeerd bergwandelgids deel ik graag mijn liefde & passie voor de bergen met jou. 

Alleen inschrijven? Jazeker! Lang niet iedereen heeft een partner of vriend(in) die ook van hiken in de bergen houdt, well…to bad for them. Dat betekent echter niet dat jij niet kan gaan😉 Tijdens de hike trip ontmoet je genoeg gelijk stemmige mensen! 

Hike trips 2023

Hieronder vind je het reisaanbod van 2023. Staat jouw ideale datum er niet tussen? Of ben je op zoek naar een ander avontuur, stuur me dan een mailtje! Mijn reisaanbod is bewust klein, zodat alle trips ook daadwerkelijk door kunnen gaan. Gaat een hike trip definitief door? Dan komt er een nieuwe trip bij, dus houd deze pagina goed in de gaten!

Jouw bergwandelgids

Ga je met mij op reis, dan schrijf je je in voor één groot avontuur met een jonge, enthousiaste bergwandelgids. In de bergen ervaar ik elke keer weer hoe machtig en mooi en de natuur is. ‘Wat een rust, wat een opwinding, ik leef!’. Elke ochtend spring ik met plezier uit bed om dit geweldige gevoel te mogen delen met anderen. 

Naast dat ik helemaal gek ben op de bergen, heb ik een passie voor fotografie. Tijdens de hikes vind je me regelmatig – gewapend met camera – in de bosjes, op de grond of achter een rots. Alles voor die authentieke, avontuurlijke foto! Meteen een leuke herinnering voor jou als deelnemer. Met een sprankeling in mijn ogen, energie voor 10 en een brok positiviteit, sta ik te trappelen om jou mee op avontuur te mogen nemen!